Welkom! Een toekomst zonder diabetes, daar gaan we voor. Dat willen we samen met jou bereiken en daarom zijn we gestart met het Diabetes Fonds Panel.

Laat in ons panel jouw stem horen over onze werkwijze, campagnes en onderzoek. Door regelmatig je mening te geven help je ons verder, en daarmee breng jij oplossingen voor diabetes dichterbij.

Hoe werkt het?
Als lid van het Diabetes Fonds Panel krijg je een aantal keer per jaar een uitnodiging voor een online vragenlijst, waarop je kunt reageren. Als deelnemer maak je kans op leuke prijzen.

Om ervoor te zorgen dat je de onderzoeken krijgt die ook echt van toepassing zijn, vragen we je om onderstaande gegevens in te vullen. Na het invullen van jouw gegevens ontvang je een e-mail ter bevestiging van jouw registratie.

Gegevens met een * zijn verplicht

Mijn gegevens
DD/MM/JJJJ


Inloggegevens
Minimaal 8 tekens waarvan 1 met een speciaal karakter


Aanvullende kenmerken

De volgende vraag gaat over jouw persoonlijke situatie op het gebied van gezondheid. Deze gegevens worden gebruikt om te bepalen of je diabetes hebt (en zo ja, welk type) zodat we je kunnen uitnodigen voor specifieke onderzoeken. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het voor dit onderwerp noodzakelijk je uitdrukkelijk toestemming te vragen om de antwoorden voor onderzoek te mogen gebruiken. Hierbij geldt uiteraard nog steeds dat strikt vertrouwelijk zal worden omgegaan met de informatie.

Ga je akkoord met het verwerken van jouw antwoord over jouw gezondheid zoals aangegeven?Hoe vaak word ik gevraagd om onderzoeken in te vullen?

Wij versturen een aantal keren per jaar (6-10 keer) uitnodigingen voor onderzoeken. We hopen natuurlijk dat je zo veel mogelijk meedoet aan onze onderzoeken, maar je kunt per uitnodiging beslissen of je meedoet. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de onderzoeken invult.
  

Ik ga ermee akkoord dat ik 6-10 keer per jaar gemaild wordt voor onderzoek.Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ik aanvaard de deelnamevoorwaarden van het Diabetes Fonds Panel.